Έκκληση για βοήθεια από τον Σύλλογο Κρητών Αγίου Δημητρίου

1048

Την βοήθεια όλων μας ζητά ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου προκειμένου να βοηθήσει με τη σειρά του μία κυρία που κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο και καταγεται από την Κίσσαμο Χανίων. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο Facebook η κυρία Αντωνία Πολέμη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και εξαιτίας αυτών αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις βασικές υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Σύλλογός μας, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την συμπατριώτισσα και συνδημότισα κυρία Αντωνία Πολέμη και την οικογένειά της, ζητά την βοήθειά σας.

Η κυρία Πολέμη είναι μια πολύτεκνη μητέρα με καταγωγή από την Κίσσαμο Χανίων που εδώ και πολλά χρόνια ζει με την οικογένειά της στον Άγιο Δημήτριο. Τα χρόνια σοβαρότατα προβλήματα υγείας της την καθιστούν με ποσοστό αναπηρίας 80% και δεν της επιτρέπουν να εργαστεί, οι υποχρεώσεις αλλά ακόμα και οι βασικές ανάγκες της οικογένειάς είναι αδύνατο να καλυφθούν, η ΔΕΗ της έκει κόψει δύο φορές το ρεύμα ενώ της είναι απαραίτητη η χρήση οξυγόνου καθημερινά όλο το 24 ωρο. Ο σύλλογός μας βοηθάει όποτε και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί όσους έχουν ανάγκη αλλά και η δική σας συνεισφορά θα ήταν πολύτιμη για αυτήν την οικογένειά.

Τραπεζικός λογαριασμός:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
156/599995-26
δικαιούχος:
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗ