Αθλητικοί σύλλογοι του Αγίου Δημητρίου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

1189

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου οι αθλητικοί σύλλογοι και τα περισσότερα σωματεία κόβουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους και κάνουν έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, θέτοντας καινούριους στόχους για τη νέα χρονιά.

Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Η διοίκηση του συλλόγου του Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και επικοινώνησε στα παιδιά και στους γονείς το όραμα της για το 2020.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Κελέσης μίλησε για τις δράσεις και τις επιτυχίες των ομάδων για το 2019 και παρουσίασε τις συνεργασίες με σημαντικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Την πίτα έκοψε ο πατήρ Αρτέμιος που στο παρελθόν υπήρξε και διαιτητής ποδοσφαίρου και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Α.Ο.Π.Δάφνης.

«Δεν θέλουμε υλική βοήθεια, θέλουμε υποστήριξη για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα. O σύλλογος είναι αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και αυτό προάγουμε. Κάθε χρόνο φέρνουμε κοντά μας περισσότερα παιδιά και περισσότερους γονείς και ανθρώπους που πιστεύουν και αυτοί στο όραμα μας. Θέλω να πιστεύω πως ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει. Μας εμπνέουν οι άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού. Εχουμε και όρεξη και όραμα και με τη συνδρομή όλων αυτών των επωνύμων ανθρώπων θα προχωρήσουμε μπροστά», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κελέσης.

ΓΣ Πήγασος Αγίου Δημητρίου

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο σύλλογος Στίβου ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στο κατάμεστο απο 300 αθλητές, γονείς, φίλους και επίσημα πρόσωπα, αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Αγ.Δημητρίου.

Εκτός απο την παραδοσιακή κοπή πίτας ο σύλλογος βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές για την περασμένη περίοδο (2019) και τίμησε όλους τους αθλητές με ΔΙΠΛΩΜΑ για την παρακολούθηση των αντίστοιχων τμημάτων Ακαδημιών Στίβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ανατολικης Αττικής κ.Οικονόμου Βασίλειος , η Δήμαρχος Αγ.Δημητρίου κ.Ανδρούτσου Μαρία , ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης του Δήμου Αγ.Δημητρίου κ.Πρεκετές Χρήστος , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Καντζέλη Ελένη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Μπαντουνας Παναγιώτης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Βρεττος Νικόλαος και κ. Βαζαιος Μαρκος, ο κ.Σακκάς Ιωάννης απο την ‘’Ελληνικη Λύση’’ , Δημοσιογράφοι και άνθρωποι του Κλασσικού Αθλητισμού.

Αθλητικό σωματείο Ηρακλής Αγίου Δημητρίου

Το περασμένο Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, έκοψε την πίτα του και το Αθλητικό σωματείο Ηρακλής Αγίου Δημητρίου. Στην κοπή της πίτας βρέθηκαν πολλοί φίλοι του σωματείου, γονείς αλλά και αθλητές. Η κοπή της πίτας έγινε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Βράβευση του Γ.Σ. Αστέρα στην κοπή πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκοψε και τη δική της πίτα και εκεί βραβεύτηκαν και οι ομάδες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους το 2019. Η ομάδα του Παιδικού του ΓΣ ΑΣΤΕΡΑ Αγίου Δημητρίου βραβεύτηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου από την ΕΣΚΑΝΑ για την εξαίρετη πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα, όπου κατέλαβε την 2η θέση και πήρε την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Πηγή φωτογραφιών: www.facebook.com/pg/ThodorisMetexo/posts/

westbasket.gr