Ακαδημία Γονέων: Στις 9 Μαρτίου η 6η διαδικτυακή συνάντηση

106

Η Ακαδημία Γονέων διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (E.E.E.I.) & άλλους φορείς & υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ενημερωτικές συναντήσεις θα είναι διαδικτυακές, αλλά και διαδραστικές, μέσω της πλατφόρμας του Youtube.

Η 6η συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 & ώρα 18:15. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε …ΕΔΩ.

Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και τη φόρμα αξιολόγησης του προγράμματος να τις αποστείλετε στο e-mail του Κέντρου Κοινότητας kentrokoinotitas@dad.gr.

Εισηγήσεις 6ης συνάντησης

«Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό & διαδικτυακό κόσμο. Υπάρχουν λύσεις;»

♦ Γεώργιος Νικολαϊδης • Ψυχίατρος – Διευθυντής Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.

♦ Βασίλειος Ε. Παπακώστας • Αστυνομικός Διευθυντής, Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας.

 Συντονισμός/Σχολιασμός: Ευαγγελία Κογιανάκη • Νομικός  -Επιμελήτρια Ανηλίκων, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Αθήνας.