Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΠΚΑΠ Αγίου Δημητρίου

1105

Αλλαγές πραγρατοποιήθηκαν σε σημαντικές θέσεις στον Δήμο Αγίου Δημηρίου όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Η πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας, Βάσω Αλεξίου, θέλησε μέσω της σελίδας της στο facebook να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τη Δημοτική αρχή και όλους όσους τη στήριξαν. Τη θέση της αναλαμβάνει η κ.Χατζηδημητρίου ενώ η ίδια αναλαμβάνει μαζί με τον Γιάννη Παναγόπουλο τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Το μήνυμα της Βάσως Αλεξίου στο facebook:

Αγαπημένοι μου φίλοι,
Νιώθω την ανάγκη τώρα που κλείνει ένας κύκλος ως πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας,Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας, να εκφράσω τις ευχαριστίες και την αγάπη μου.
Να ευχαριστήσω πρώτα απ όλους την Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξή της στο πρόσωπό μου.

Να ευχαριστήσω τον συνοδοιπόρο μου Πάνο Μπαντούνα και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Όπως επίσης και τα μέλη του Δ.Σ για την αγαστή συνεργασία.

Πολλές ευχαριστίες στις προισταμενες για την άψογη συνεργασία καθώς και σε όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών,παιδικών σταθμών και του ΚΔΑΠ…είσαστε φοβερή ομάδα,επιτελείτε λειτούργημα….

Να ευχαριστήσω από καρδιάς το γραφείο του ΟΠΚΑΠ,την διευθύντρια κ. Βλάχου, την Τμηματάρχη κ.Συμινή και όλες τις υπαλλήλους για όλες τις στιγμές μας..
Εργαστήκαμε με πάθος,όρεξη,ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά!Ήρθαμε αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες ,βάλαμε όλοι πλάτη και τα αντιμετωπίσαμε με εξαιρετική συνεργασία,εργατικότητα,πείσμα,αισιοδοξία…χαίρομαι πολύ που συνεργάστηκα μαζί Σας .

Να ευχηθώ στους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες Ελένη Χατζηδημητρίου και Βασίλη Κουτσανδρέα καλή επιτυχία στη νέα θητεία!
Θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Κλείνοντας ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους -ες εσάς που μου δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας.
Ένας νέος κύκλος ανοίγει με την τιμητική πρόταση της Δημάρχου να αναλάβω μαζί με τον Γιάννη Παναγόπουλο τον Οργανισμό Πολιτισμού,Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερη η χαρά μου όταν μου δίνει την σκυτάλη ένας λατρεμένος φίλος και πρόεδρος ο Κώστας Χριστοδουλής.
Να είμαστε ΓΕΡΟΙ και να συνεχίΖΟΥΜΕ!”