Αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών διαλέξεων της Ακαδημίας Γονέων Αγίου Δημητρίου

972

Σε συνέχεια του άρθρου που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες για τη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί για τη σεξουαλικότητα παιδιών και εφήβων, την ερχόμενη Δευτέρα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων διαλέξεων.

Συνεχίζεται η λειτουργία της Ακαδημίας Γονέων στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και το 2020, από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών – Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών διαλέξεων:

13/1/2020: Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής, Άρτεμις Τσίτσικα, θα εισηγηθεί το θέμα «Σεξουαλικότητα Παιδιών και Εφήβων», τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, Αγίου Δημητρίου 186.

3/2/2020: “Συμπεριφορές υψηλού κινδύνου – εξαρτήσεις” Ελένη Καραγιάννη , Εκπαιδευτικός – Συντονίστρια της Μονάδας Εκπαιδευτικής και Σχολικής Δημοκρατίας, Ισότητα Φύλων, Δικαιώματα».

9/3/2020: “Ζητήματα Εκπαίδευσης και Ένταξης των Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα”, Παναγιώτης Κασσιανός, Διευθυντής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας

6/4/2020: “Διαδίκτυο- Εξαρτήσεις – Όρια”, Ιωάννα Ρούντου Ψυχολόγος ΠΜΣ “Στρατηγικές Ανάπτυξης και Εφηβικής Υγείας”

4/5/2020: “Θλίψη – Κατάθλιψη – Άγχος Εξετάσεων – Αυτοεκτίμηση”, Χρυσούλα Κωστογιάννη ,Ph.D.,RECBT.Ellis Scholar, Επιστημονική Διευθύντρια και Επόπτρια Ελληνικού Ινστιτούτου Λογικοθυμικής και Γνωσιακής -Συμπεριφορικής Θεραπείας