Αφιέρωμα στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αλίμου

1246

Με ιστορία 50 ετών ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλίμου συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη του πορεία προσκαλώντας όσα κορίτσια επιθυμούν να εγγραφούν στην ομάδα του και να μάθουν τις τεχνικές του βόλεϊ.

Ο Α.Π.Σ. Αλίμου, πρώην Α.Ο. Τραχώνων, όπως μετονομάστηκε το 2012 με την απορρόφηση των γυναικείων τμημάτων πετοσφαίρισης του Α.Ο. Τραχώνων, έχει ως κύρια δραστηριότητα τη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητριών πετοσφαίρισης για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.

Με έμφαση στα Τμήματα Ανάπτυξης και τις Ακαδημίες, ο Σύλλογος διατηρεί 2 τμήματα Μίνι βόλεϊ (6-10 ετών), 1 τμήμα Προαγωνιστικό (10-12 ετών), 3 τμήματα Παγκορασίδων (10-14 ετών), 2 τμήματα Κορασίδων (13-16 ετών) και Γυναικείο τμήμα που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

Σήμερα, ο Α.Π.Σ. Αλίμου αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο γυναικείας πετοσφαίρισης στο Δήμο Αλίμου και μετρά μεγάλες επιτυχίες με κορυφαία αυτών την άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α1 Κατηγορία το 2012. Σημαντική είναι και η πορεία των αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου καθώς έχουν σταθερή παρουσία στις τελικές φάσεις (Final Four) των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Οι εγγραφές στον Α.Π.Σ. Αλίμου έχουν ήδη ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Για όσους δεν το γνωρίζουν η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ένα κορίτσι βόλεϊ είναι η δευτέρα δημοτικού ενώ λαμβάνεται υπ’ όψιν και η σωματική της διάπλαση. Πριν εγγραφεί ένα κορίτσι στην ομάδα του Αλίμου μπορεί πρωτίστως να κάνει τρεις προπονήσεις δωρεάν. Το κόστος της εγγραφής ανέρχεται στα 20 ευρώ και η μηνιαία συνδρομή στα 30 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/AlimosVolley/

Τηλ: 697 269 4984

alimosvolley@gmail.com