Αφιέρωμα στο κατάστημα κοσμημάτων “Χρυσός” στον Άγιο Δημήτριο

2177

Από το 1993 κοσμεί τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή μας. Το κατάστημα «Χρυσός» στον Άγιο Δημήτριο ξεχωρίζει για την ποικιλία κοσμημάτων, τα πρωτοποριακά σχέδια και τα εντυπωσιακά ρολόγια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καραμανώλης ο οποίος προέρχεται από οικογένεια τεχνιτών αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στον χώρο του κοσμήματος. Γεννημα θρέμμα μπραχαμιώτης ο Γιώργος δεν θα μπορούσε να ανοίξει το κατάστημά του κάπου αλλού παρά στον Άγιο Δημήτριο, στην γειτονιά του, όπως είπε  χαρακτηριστικά στο Agios Dimitrios News.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Δημήτριο. Ήταν επόμενο για εμένα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά εδώ, στο «σπίτι» μου» δήλωσε ο κ. Καραμανώλης.

Βέρες, βαφτιστικούς σταυρούς, μονόπτερα, ρολόγια αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα δείτε στον καλαίσθητο χώρο του καταστήματος «Χρυσός». Μεταξύ άλλων θα βρείτε επώνυμα ρολόγια σε μοντέρνα σχέδια ιδανικά για να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο κ. Καραμανώλης γνωρίζει καλά το χρυσό, το ασήμι και το ρολόι, δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως αναλαμβάνει επιδιορθώσεις κοσμημάτων και ρολογιών. Επίσης δέχεται ειδικές παραγγελίες αλλά και κατασκευές. Όπως ο ίδιος επεσήμανε «ο χρυσός και το ασήμι είναι ο κόσμος μου. Μου αρέσει να τα δουλεύω και να προσφέρω στους πελάτες μου ποιοτικά κομμάτια σε καλές τιμές».

 «Χρυσός»

Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 163

Άγιος Δημήτριος 17343

Τηλ: 210 9702465

www.xrysos-jewels.gr