Διακοπή κυκλοφορίας στις 15 και 22 Μαρτίου στην οδό Σουλίου

898

Στο πλαίσιο της δράσης ενίσχυσης της σήμανσης  στην οδό Σουλίου, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα διακοπεί η κυκλοφορία την Κυριακή 15 και 22 Μαρτίου από τις 8:30π.μ. έως και τις 15:00.

Θα συμμετέχουν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων. Την πρωτοβουλία, από πλευράς Δήμου, υποστηρίζουν Α/Βάθμια Σχολική Επιτροπή, το μικρό συνεργείο και  η Δημοτική Αστυνομία.

Για την ασφαλή πραγματοποίηση της δράσης, τροποποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων  ως εξής:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας από τις 8:30 έως 15:00 (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Σουλίου) στο  τμήματα της οδού από την οδό Ρούμελης έως τον παράδρομο της λ. Βουλιαγμένης.
  • Εκτροπή των οχημάτων στην συμβολή των οδών Σουλίου και Ρούμελης με κατεύθυνση την οδό Δράμας, Αγίου Βασιλείου, λ. Βουλιαγμένης.
  • Όσα οχήματα εγκλωβιστούν στην περιοχή που θα διακοπεί η κυκλοφορία, η έξοδός τους θα πραγματοποιείται δια μέσου των οδών Νάξου, Ξουραφά, Ξυλάγγουρα.

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή, για την δική σας εξυπηρέτηση, αλλά και για την ασφαλή πραγματοποίηση της δράσης (υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για μικρούς μαθητές), να συνεργάζεστε  με τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας όπως και με τους Τροχονόμους της Τροχαίας Ελληνικού.