Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του ΟΦΚΑ Οδυσσέας

57

Ο Σύλλογος είχε ένα πολύ δραστήριο Σαββατοκύριακο με πολλές αγωνιστικές διακρίσεις!

Η Ιφιγένεια Κασκανιώτη, μία αθλήτρια που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και διακρίνεται από μικρή ηλικία, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ23 στα 10.000 μ.. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της απόστασης που πραγματοποιήθηκε στην Λαμία. Μάλιστα, η Ιφιγένεια ήταν τρίτη στην κατηγορία των Γυναικών παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών, φέρνοντας ένα ακόμα μετάλλιο στον Άγιο Δημήτριο.

Επιπλέον, στην ίδια διοργάνωση και κατηγορία (Κ23), ο Νικήτας Ασημάκης ήταν 7ος.

H Ιφιγένεια Κασκανιώτη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 10.000 μ.

Διακρίσεις και οι «μικροί»

Την ίδια μέρα, οι αθλητές του Συλλόγου της κατηγορίας Κ18 (αθλητές 16 και 17 ετών) αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα και κατάφεραν να κατακτήσουν 10 μετάλλια και να φέρουν τον σύλλογο στην 3η θέση της συνολικής βαθμολογίας ανάμεσα σε 51 σωματεία από την Αττική!

Στέλιος Σίμος, χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό

Αγγελική Κωνσταντοπούλου, χάλκινo μετάλλιο στο άλμα εις ύψος

H ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. με τους Ν. Τσινάρη, Κ. Αρμένη, Γ. Ναλιτζή και Σ. Δάρρα

Λίγα λόγια για τον ΟΦΚΑ

Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου είναι ο πρώτος σύλλογος στίβου στον Άγιο Δημήτριο από το 1989. Όλα αυτά τα χρόνια έχει παράξει εκατοντάδες αθλητές και πρωταθλητές, ενώ χιλιάδες παιδιά έχουν περάσει από τις Ακαδημίες του!

Έχει στη δύναμη του ικανούς προπονητές τόσο στις Ακαδημίες όσο και στα 4 αγωνιστικά τμήματα (Άλματα, Ταχύτητες, Ρίψεις, Αντοχή) όπου κάθε χρόνο πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις στις αγωνιστικές κατηγορίες. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι σταθερά στα 20 πρώτα σωματεία της χώρας και συνεχίζει!