Ενημέρωση για τα έργα Φυσικού Αερίου στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

229

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνουν από κοινού ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των Δημοτών για τα έργα ανάπτυξης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Δήμο, παρέχοντας παράλληλα στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00, στο  Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο ισόγειο του Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου (οδός Αγίου Δημητρίου 55, Άγιος Δημήτριος. T.K.173 43).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στη σύνδεση κατοικιών και επιχειρήσεων του Δήμου με το δίκτυο φυσικού αερίου.

► Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, οι ενδιαφερόμενοι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το 11322.