Μαρία Ανδρούτσου: «Πρέπει να δώσουμε χώρο στο ποδήλατο, στον πεζό και να στηρίξουμε το περπάτημα στον Δήμο μας…»

1096

H Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» του τηλεοπτικού σταθμού Attica tv και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας αλλά και για όλες τις δράσεις του Δήμου για την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα έργα που ανέλαβε ο Δήμος ώστε να βελτιωθούν τα σχολικά κτίρια και να είναι έτοιμα για μια χρονιά χωρίς προβλήματα.

Η Κα. Ανδρούτσου αναφέρθηκε και στο Φεστιβάλ Πόλης του Αγίου Δημητρίου στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Το Φεστιβάλ Πόλης και οι «Φθινοπωρινές Γιορτές» θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου με μια συναυλία των Γιάννη Αγγελάκα & 100°C.

«Η ασφάλεια και η βιώσιμη κινητικότητα στις πόλεις μας πρέπει να είναι πολύ ψηλά στρην ατζέντα και είναι για τον Άγιο Δημήτριο και το αποδεικνύουμε με την οργάνωση αυτής της εβδομάδας καθώς μετέχουμε σε όλη αυτή την καμπάνια που κάνει το υπουργείο για να αναδείξει αυτά τα θέματα», είπε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος.