Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 79η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγίου Δημητρίου

60

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 79η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Γεννηματάς. Η ανταπόκριση των πολιτών και των εργαζομένων του Δήμου ήταν συγκινητική.

Δεκάδες στελέχη του δήμου συμπολίτες μας προσήλθαν για να προσφέρουν  αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σήμερα δεύτερη ημέρα της αιμοδοσίας ο  Δήμαρχος  Στέλιος Μαμαλάκης, επισκέφθηκε το 3ο ΚΑΠΗ (Ολύμπου 36) όχι μόνο για να ενημερωθεί για την αιμοδοσία, αλλά για να δώσει και ο ίδιος αίμα. Ο κ. Μαμαλάκης αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου επισήμανε ότι δίνοντας αίμα όχι μόνο προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό στο συνάνθρωπών μας αλλά δίνουμε και το παράδειγμα, ενθαρρύνοντας και άλλους συμπολίτες μας να το πράξουν».

Στην αιμοδοσία συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου, Χριστόδουλος Ευθυμίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος εργαζομένων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιος Μπαμπάνας ευχαρίστησε θερμά από την πλευρά του όσους  συμμετείχαν στην αιμοδοσία, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ανάγκη για συνεχή τροφοδοσία της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργηθεί στο δήμο Αγίου Δημητρίου.