Με τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα ολοκληρώνεται το φετινό φεστιβάλ Πόλης

1346

Την αυλαία του φετινού Φεστιβάλ Πόλης κλείνει ο Γιάννης Αγγελάκας με τη συναυλία που πραγματοποιεί σήμερα στον Ασύρματο στις 21:00.

Ο Γιάννης Αγγελάκας μας προσκαλεί σε μια αληθινή γιορτή με μουσικές και στίχους που αγαπάμε, έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από τις «Τρύπες»  μέχρι και σήμερα. Από τα “Ακούω την αγάπη”, “Ταξιδιάρα ψυχή”, “Δωσ’ μου λίγη ακόμα αγάπη” στα “Μόνο από τη λύπη σου”, “Αιρετικό”, “Ο χαμένος τα παίρνει όλα”,  “Σιγά μην κλάψω”… Μια ηχητική έκρηξη γεμάτη ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το κοινό, όπως ακριβώς και οι μουσικοί της μπάντας των 100°C, που μαζί του πάνω από τρία χρόνια τώρα, το ίδιο ανήσυχοι και ανατρεπτικοί, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν και ταξιδεύουν, μετατρέποντας τις συναυλίες του πολύτιμες εμπειρίες ζωής.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο, ενώ τον τελευταίο χρόνο στην παρέα μπήκε και ο Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα