Μιλήσαμε με την Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου και μάθαμε πότε ξεκινούν οι εγγραφές!

1656

Η Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες και αξιοπρεπείς ενώσεις του δήμου μας καθώς μέσα από τις δράσεις του τιμάει και να διατηρεί τις παραδόσεις του τόπου μας.

«Προσπαθούμε με κάθε δυνατό μέσο να διατηρήσουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας στις επόμενες γενιές» ανέφερε στο Agios Dimitrios News η ταμίας της Ένωσης Χαρά Αθανασοπούλου. 

Η Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου συνεργάζεται από το 2009, για περισσότερο από 10 χρόνια, με τον Κύριο Φώτιο Βελισσαρόπουλο, ο οποίος παραδίδει μαθήματα παραδοσιακών χορών στα τμήματα ενηλίκων και παιδιών της Ένωσης. Ο Κος Βελισσαρόπουλος έχει αναλάβει τη διοργάνωση των φεστιβάλ της Ένωσης Αρκάδων Αγίου Δημητρίου που πραγματοποιούνται στο  Δήμο Αγίου Δημητρίου καθώς και την ευθύνη παρουσίασης εκδηλώσεων έχοντας την επιμέλεια της σκηνοθεσίας.

Για να γραφτείτε και εσείς στην Ένωση Αρκάδων και να μάθετε παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος μπορείτε να επικοινωνήσετε από 1η Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα 2109707244, 6977472565, μέσω email στο enosi.arkadon1975@gmail.com ή να επισκεφτείτε τον χώρο που γίνονται τα μαθήματα στη Βάλτου 96 στον Άγιο Δημήτριο.