Μ. Ανδρούτσου: Ο Ασύρματος και το κολυμβητήριο τα μεγάλα στοιχήματα της επόμενης 4ετίας

258

Η επέκταση των παρεμβάσεων βιώσιμης κινητικότητας σε όλες τις γειτονιές της πόλης αποτελεί την βασική προτεραιότητα της δημάρχου Αγίου Δημητρίου και εκ νέου υποψηφίας για το δημαρχιακό θώκο Μαρίας Ανδρούτσου, όπως δήλωσε σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
«Να δεσμευτούμε για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Ο Ασύρματος και το κολυμβητήριο είναι τα μεγάλα στοιχήματα για την επόμενη δημοτική περίοδο. Στοιχήματα που κερδήθηκαν με πολύ κόπο και αγώνα σε αυτή την δημαρχιακή θητεία και θα εκτελεστούν μέσα στην επόμενη», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ανδρούτσου.

Η ίδια αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, που κάλεσε σε απολογία το δημοτικό συμβούλιο με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος με δόλο, επειδή αρνήθηκε να ασκήσει έφεση επί δυο πρωτόδικων αποφάσεων, οι οποίες αποδέχονταν την μετατροπή της σύμβασης 34 εργαζομένων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

«Μας προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή η στοχοποίηση. Θετικό ότι βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό μας πολλοί δήμαρχοι και η ΠΕΔΑ», σημείωσε η Μαρία Ανδρούτσου υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως παραμένει σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Μαρίας Ανδρούτσου πατώντας εδώ.