“Νο Κακά”: Η πατέντα μαζέματος των ακαθαρσιών σκύλων ήρθε και στον Άγιο Δημήτριο

1192

Η πατέντα που διευκολύνει τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και παράλληλα διατηρεί καθαρά τα πάρκα και τους δρόμους της πόλης ήρθε και στον Άγιο Δημήτριο.

Ο Δήμος μας έχοντας ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη φροντίδα και τη μέριμνα των αδέσποτων της πόλης, έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά δράσεων και για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, δημιουργώντας 3 πάρκα εκτόνωσης σκύλων και τώρα καινοτομώντας με την πατέντα NO KAKA.

Τι είναι το ΝΟΚΑΚΑ;

Το ΝΟΚΑΚΑ είναι ένα χάρτινο φαρασάκι μιας χρήσης που επιτρέπει στους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων τους εύκολα και με πεντακάθαρο τρόπο! Το NO KAKA αποτελεί μία ελληνική-παγκόσμια πατέντα. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί συμβάλλοντας στην καθαριότητα της πόλης με τρόπο εύχρηστο, πολιτισμένο και οικολογικό.

Πώς το χρησιμοποιούμε και τι καταφέρνουμε;

Μάθετε να το φτιάχνετε ακολουθώντας τις σύντομες οδηγίες που θα βρείτε επάνω στο κυτίο και μαζέψτε τις ακαθαρσίες του τετράποδου φίλου σας άμεσα, γρήγορα, έξυπνα και οικολογικά με τη βοήθεια του Δήμου.

Δείτε παρακάτω σε ποια σημεία της πόλης μπορείτε να το βρείτε, ενώ στο σχεδιασμό του Δήμου είναι η τοποθέτηση των ειδικών ΝΟΚΑΚΑ κυτίων σε περισσότερα σημεία της πόλης!