Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Άρη Καλαμακίου

1651

Μία από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στην περιοχή είναι ο Άρης Καλαμακίου. Η συγκεκριμένη ομάδα προέκυψε το 2015 από τη συγχώνευση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καλαμακίου, του Θουκυδίδη, και του Άρη Βύρωνα.

Η ομάδα ξεκίνησε με νεαρούς αθλητές το 2016 – 2017 και μπορεί να μετρούσε λίγο χρόνο λειτουργίας κατά τη συμμετοχή της όμως για πρώτη φορά στην γ’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Αθηνών κατάφερε και τερμάτισε 4η. Την ομάδα στήριζαν και στηρίζουν ένα δυναμικό team που αγαπά το ποδόσφαιρο με πρωτοπόρο τον Πρόεδρο Ελευθέριο Σφυρίδη και μαζί του η αντιπρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Έφη Παπαδήμα, ο γενικός αρχηγός Μανώλης Γεωργαντίδης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Χρυσανθόπουλος. Μία από τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας ήταν το 2018-2019 όταν η ομάδα τερμάτισε 2η στον όμιλο και ανέβηκε στη β’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Το Αgios Dimitrios News μίλησε με την αντιπρόεδρο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Έφη Παπαδήμα η οποία και μας ενημέρωσε για τα τμήματα, τους στόχους της ομάδας και τις φετινές εγγραφές.

1.Τι τμήματα λειτουργούν στον Άρη Καλαμακίου;

Στην ομάδα μπορούν να εγγραφούν άτομα από 4 ετών και πάνω και λειτουργούν τα τμήματα Αστεράκια, Junior, Projunior, Παμπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό.

2. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη χρονιά που ξεκινά;

Φέτος ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας είναι ο Άρης Καλαμακίου να βρεθεί μέσα στην πεντάδα του ομίλου του. Επίσης έχει μεγάλη σημασία για εμάς στο βασικό ρόστερ της αντρικής ομάδας να προστίθενται αθλητές από τα τμήματα των υποδομών μας. Σε όλα τα τμήματα φυσικά φροντίζουμε οι παίκτες να μαθαίνουν σωστό ποδόσφαιρο με τη συμβολή των έμπειρων προπονητών μας που είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ και κάτοχοι διπλώματος UEFA.

3. Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στην ομάδα;

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 26 Αυγούστου και πραγματοποιούνται στα γραφεία του γηπέδου, Γερουλάνου 2 Άλιμος, καθημερινά από τις 18:30 έως και τις 21:30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 98 01 993 και 69 44 42 23 38