Οι μουσικές βραδιές σε Ακρόπολη και Σούνιο υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου

1119

Μια μουσική βραδιά με αξιόλογους καλλιτέχνες υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου έχει ετοιμάσει για σήμερα στις 9:00 μ.μ. το Μουσείο της Ακρόπολης στον αύλειο χώρο του. Οι εξαιρετικοί νέοι τραγουδιστές Ειρήνη Τουμπάκη, Ανδρέας Λάφης, Μαρία Αναματερού και Σωτήρης Καρυστινός και η ορχήστρα τους θα ερμηνεύσουν πολυαγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι και όχι μόνο (Μακεδόνας, Μαχαιρίτσας, Νταλάρας, Αλεξίου, Σαββόπουλος, κ.ά.).

Σήμερα οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου παραμένουν ανοιχτοί έως τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ.  Όσοι το επισκεφτούν θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές αλλά και την φωτογραφική έκθεση «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης».

Για όσους θέλουν να απομακρυνθούν λίγο από την πόλη μια καλή πρόταση είναι η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Σούνιο. Η συναυλία πραγματοποιείται σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και της Πανσελήνου του Αυγούστου, στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο. Όσοι παρευρεθείτε θα ζήσετε ένα μουσικό ταξίδι βασισμένο στις αξέχαστες επιτυχίες της «Πολίτικης Κουζίνας» καθώς και σε άλλα πολυβραβευμένα soundtracks της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.