Οι ταβέρνες με θαλασσινά που θα βρεις στον Άγιο Δημήτριο

4161

Ο Άγιος Δημήτριος ως ένας δήμος που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα είναι λογικό να έχει ταβέρνες και μαγαζιά με φρέσκα θαλασσινά προιόντα. Το Agios Dimitrios News ξεχώρισε τρία από αυτά και σας τα παρουσιάζει!

Το εστιατόριο Κέρος και το Μαϊστράλι είναι δύο από τα πιο γνωστά μαγαζιά με θαλασσινό φαγητό, ενώ στον Θαλάσσιο Κόσμο θα βρεις έτοιμα μαγειρευτά θαλασσινά πιάτα που θα σε εντυπωσιάσουν.

Κέρος Seafood Restaurant

Το Κέρος Seafood Restaurant είναι το Αθηναϊκό μαγαζί του ¨Λευτέρης¨ στα Κουφονήσια, με φρέσκο ψάρι που έρχεται κατευθείαν από το νησί! Σε αυτό θα βρεις νόστιμα θαλασσινά πιάτα αλλά θα βρεις επίσης και παραδοσιακά προιόντα από τα Κουφονήσια.

Διεύθυνση: Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας 146, Αγ. Δημήτριος Αττικής 172 43 Τηλέφωνο: 21 0984 7577

Μαϊστράλι

Το Μαϊστράλι είναι ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο-μεζοδοπωλείο στο Μπραχάμι που σερβίρει τους πιο νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες. Επισκέψου το με την παρέα σου ή την οικογένειά σου τις καλοκαιρινές βραδιές που βρίσκεσαι στην πόλη.

Διεύθυνση: Μπραχάμι, Σύνορα, Δαιδάλου 27, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 42 Τηλέφωνο: 21 1406 1312

Θαλάσσιος Κόσμος

Ο Θαλάσσιος κόσμος βρίσκεται πάνω στην Αγίου Δημητρίου και προς το Καλαμάκι. Σε αυτό το μαγαζί θα δοκιμάσεις λαχταριστές χειροποίητες θαλασσινές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας! Τα πιάτα είναι πάντα φρέσκα και περιλαμβάνουν πλούσια γκάμα ψαριών, γευμάτων και θαλασσινών, αλλά και υπέροχες σαλάτες συνδυασμένες με θαλασσινά. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις το πιάτο σου όποτε θέλεις και θα το παραλάβεις 1 ώρα και 20 λεπτά αργότερα από το κατάστημα.

Διεύθυνση: Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 303, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 42 Τηλέφωνο: 21 0984 1376