Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των 6 φετινών κατασκηνωτικών περιόδων της Ραφήνας

1029

Την περασμένη Τετάρτη στις 6 Σεπτεμβρίου τελείωσε η 6η Κατασκηνωτική Περίοδος του Δήμου Αγίου Δημητρίου στη Ραφήνα και μαζί με αυτήν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των 6 φετινών κατασκηνωτικών περιόδων.

Στη διάρκεια των 6 κατασκηνωτικών περιόδων 900 παιδιά από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου πέρασαν 12 υπέροχες μέρες με πολλά παιχνίδια και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως θαλάσσιο μπάνιο, εκδρομές στο Μουσείο και το φράγμα του Μαραθώνα και στον πολυχώρο αθλητικών δραστηριοτήτων “The wall”, προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής και αστροφυσικής – διαστημικής, θεατρικές παραστάσεις και εικαστικές και αθλητικές δράσεις.

Ο Οργανισμός Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας εύχεται καλή σχολική χρονιά στους κατασκηνωτές και τις κατασκηνώτριες και δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο με όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στην 6η κατασκηνωτική περίοδο.

Γιορτή λήξης 6ης Κατασκηνωτικής περιόδου 2019

Με τη γιορτή λήξης, που έγινε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2019, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των 6 φετινών κατασκηνωτικών περιόδων, κατά τη διάρκεια των οποίων 900 παιδιά της πόλης του Αγίου Δημητρίου είχαν την ευκαιρία να περάσουν 12 ξέγνοιαστες μέρες, γεμάτες παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες.Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα περιελάμβανε, καθημερινό θαλάσσιο μπάνιο, εκδρομές στο Μουσείο και το φράγμα του Μαραθώνα και στον πολυχώρο αθλητικών δραστηριοτήτων “The wall”, προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής και αστροφυσικής – διαστημικής, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές και αθλητικές δράσεις και φυσικά πολύ παιχνίδι.Κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, προληπτική εκκένωση της κατασκήνωσης για λόγους ασφαλείας, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή. Το γεγονός επιβεβαίωσε, για ακόμη μια φορά, την ετοιμότητα των αντιμετώπισης κάθε πιθανού κινδύνου.Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή, 9η στη σειρά, κατασκηνωτική περίοδος. Ο ΟΠΚΑΠ εύχεται καλή σχολική χρονιά στους κατασκηνωτές και τις κατασκηνώτριες και ανανεώνει το ραντεβού του μαζί τους για το χρόνου.-

Gepostet von Δήμος Αγίου Δημητρίου am Montag, 9. September 2019