ΟΦΚΑ: Στην κορυφή χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις των αγοριών

993

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΟΦΚΑ Οδυσσέας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (5ος όμιλος) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13-14 Ιουλίου 2020 στον Άγιο Κοσμά.

Συνολικά οι αθλητές κατέκτησαν έξι μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο, και δυο χάλκινα, ενώ ανέβασαν το σύλλογο στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας στα αγόρια.

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως τα αγόρια της ομάδας πήραν το χρυσό και στις δύο σκυταλοδρομίες, 3Χ1.200μ. και 4Χ80μ., όπου μάλιστα σημείωσαν την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Χρυσό ακόμα πήρε ο Σωτήρης Δάρας στο μήκος, ασημένιο ο Γιάννης Τσούρας στα 1.200μ., ενώ από ένα χάλκινο πήραν ο Μάριος Λίλης στο ύψος και ο Στέλιος Σίμος στον ακοντισμό.

Διακρίσεις και για τους «μεγάλους»

Οι διακρίσεις για τους αθλητές του ΟΦΚΑ Οδυσσέας συνεχίστηκαν και σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Ιουλίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο σύλλογός κατέλαβε τη 2η θέση στη βαθμολογία ανάμεσα σε 30 σωματεία από τον Πειραιά και τη Νοτιοδυτική Αττική.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ πολλοί εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 8-9 Αυγούστου.

Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές που σε μία τόσο δύσκολη χρονιά κατάφεραν να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ανεβάζοντας τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους στίβου στην Ελλάδα.