Ο Αγιασμός του ΑΠΟ “Δάφνη” Αγίου Δημητρίου

1641

Με ένα υπέρλαμπρο Αγιασμό ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Όμιλος «ΔΑΦΝΗ» Αγίου Δημητρίου καλωσόρισε τη νέα αθλητική χρονιά στο φιλόξενο και κατάμεστο χώρο του αμφιθεάτρου του ΕΕΕΕΚ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Πόλης μας κα Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Σούλης Σοφιανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Αναστάσιος Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Κρόνος Δημήτριος Σκουλίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φάνης Οικονομάκος και ο πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ Ιωάννης Μαθάς.

To “παρών” από τον χώρο του Αθλητισμού έδωσαν ο Παραολυμπιονίκης Ιωάννης Σεβδικάλης, ο αθλητικογράφος της ΕΡΤ με την χαρακτηριστική φωνή Ευάγγελος
Ιωάννου, ο εκπρόσωπος της εταιρίας ΝΟΜΟS Χρήστος Μαργέλης και η Δημοσιογράφος Λένα Καραλή.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Πέτρος Κελέσης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της προηγούμενης Αθλητικής Χρονιάς και αναφέρθηκε στα νεοϊδρυθέντα τμήματα του Ομίλου το Baby Volley, το τμήμα Αγοριών, το τμήμα Ενηλίκων – Vintage και το Beach Volley στο χώρο του Aκάνθους, στην οργάνωση, στον προγραμματισμό, στον μεγάλο αθλητικό εξοπλισμό, στο Πασχαλινό Τουρνουά Σχολείων και στο Καλοκαιρινό Camp. Αποσαφήνισε τη σχέση και σύνδεση του Α.Ο. Δάφνη με τον Α.Π.Ο. Δάφνη και τόνισε πως συνεχίζει την κληρονομιά που παρέλαβε με «νέο χαρακτήρα», φρέσκιες ιδέες και όραμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε επίσης ένα βίντεο από την καθημερινότητα του Παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή και στη συνέχεια ο ίδιος ανέβηκε στο βήμα και παραχώρησε στον Πρόεδρο μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τη ζωή του μετά το δυστύχημα, τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια, την προσπάθεια που κατέβαλε για να επανέλθει.

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου απηύθυνε στους παρευρισκόμενους χαιρετισμό και ευχές εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και έλαβε ως ενθύμιο το μπλουζάκι του καλοκαιρινού Camp.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και ομιλία από τον εκπρόσωπο της εταιρίας NOMOS Χρήστο Μαργέλη, ο οποίος αναφέρθηκε στις υποτροφίες που δίνονται σε αθλήτριες για σπουδές σε Αθλητικά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις των αθλητριών Ι. Κουλσούζογλου, Κ. Λεράκη, Α. Ανυφαντή, Ε. Δουκάκη, M. Πρεδάρη και Ε. Κώνστα για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με προϊόντα από το Shopping House.

Επίσης, κληρώθηκαν σε αθλήτριες πέντε υποτροφίες ενός έτους για Ξένες Γλώσσες και εκμάθηση Η/Υ προσφορά του So Easy Αγ. Δημητρίου και τρεις δωροεπιταγές του βιβλιοπωλείου Forever (Δωδεκανήσου 16- Άλιμος).

Ακολούθησαν ευχές από το προπονητικό μας επιτελείο, την Κατερίνα Φαρμάκη, τον Γιώργο Ιωάννου, την Σίσσυ Ξένου, και την Ελένη Κυριαζοπούλου .

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ προσφορά των αρτοζαχαροπλαστείων Δασκαλάκης Αντώνιος και Bake Pastry & Coffee, καθώς επίσης έλαβαν αρωματικά αυτοκινήτου προσφορά της εταιρίας Ucare του κ. Ιωάννη Σταμπουλίδη.