Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Πάνος Μπαντούνας, μιλάει στο Agios Dimitrios News για το Κοινωνικό Φροντιστήριο και τη νέα σχολική χρονιά

1395

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο κατάφερε μια πολύ μεγάλη επιτυχία την περασμένη χρονιά καθώς 18 από τους 23 μαθητές/μαθήτριες πέρασαν σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα δίνοντας 78,3% ποσοστό επιτυχίας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα αιτήσεων της σχολικής χρονιάς 2019 – 20.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Πάνος Μπαντούνας, μίλησε στο Agios Dimitrios News, και έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει της έναρξης των μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

«Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ξεκινά με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τη διανομή του ωρολογίου προγράμματος το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Είναι η 7η χρονιά λειτουργίας του και νιώθουμε περήφανοι για την μέχρι τώρα ανοδική του πορεία, την μεγάλη συμμετοχή των μαθητριών και μαθητών, το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων εθελοντών και τις πολλές επιτυχίες κάθε χρόνο στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Για φέτος, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου θα προσφέρει δωρεάν πρόσθετη ενίσχυση σε 100 περίπου μαθήτριες και μαθητές της πόλης μας με την ανιδιοτελή προσφορά 40 εθελοντών καθηγητών.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο 3ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου κάθε απόγευμα και φιλοδοξούμε να είναι και εφέτος μια δημιουργική χρονιά με επιτυχή αποτελέσματα.»