Ο Βαγγέλης από το ξακουστό σουβλατζίδικο στον Άγιο Δημήτριο μιλάει στο Agios Dimitrios News

7684

To σουβλατζίδικο «Βαγγέλης» υπάρχει εδώ και 54 χρόνια στον Άγιο Δημήτριο. Καθημερινά γεμίζει με κόσμο που θέλει να γευτεί τα διάσημα σουβλάκια του και παρόλο που δεν κάνει delivery σε παραγγελίες καταφέρνει και «ξεπουλάει» όλα του τα κρέατα μέχρι τη λήξη του ωραρίου του. Είναι ένα ιστορικό μαγαζί που ακολουθεί πιστά την πετυχημένη συνταγή του και καταφέρνει να μας κερδίζει κάθε φορά που σκεφτόμαστε «από πού να φάμε σουβλάκια»;

Ο  κ. Βαγγέλης μίλησε στο Agios Dimitrios News και μας αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το σουβλατζίδικο «Βαγγέλης».

«Το κατάστημα υπήρχε από το 1965 ως καφενείο – ψητοπωλείο. Εμείς το αναλάβαμε από το 1980 με μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του», μας αποκαλύπτει ο Κος Βαγγέλης.

Πού στηρίζεται η επιτυχία του σουβλατζίδικου;

Η επιτυχία μας στηρίζετε στην πολυετή εμπειρία μας, στην άμεση επαφή με τον πελάτη (δεν κάνουμε διανομή) και φυσικά στα καλά προϊόντα μας. 

Καθώς συζητάμε με τον Κ. Βαγγέλη αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποιο μυστικό που κάνει τα σουβλάκια του τόσο δημοφιλή στα Νότια Προάστια, και όχι μόνο. Ο Κος. Βαγγέλης μας αποκαλύπτει πως το μόνο μυστικό της επιχείρησής του είναι πως κρατάει την απλή παραδοσιακή συνταγή όπως παλιά…

Η οικονομική κρίση έφερε μεγάλες αλλαγές στον επιχειρηματικό κόσμο. Πολλά καταστήματα έκλεισαν και στη θέση τους άνοιξαν φαγάδικα και σουβλατζίδικα. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το σουβλατζίδικο «Βαγγέλης» σε σχέση με τα καινούρια σουβλατζίδικα που έχουν δημιουργηθεί;
«Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, κυνηγάμε όλα τα χρόνια να είμαστε γνήσιοι και το έχουμε καταφέρει. Αυτό κάνει την διαφορά.»
Μαγειρεύει ο Κος. Βαγγέλης; «Φυσικά! Και ψήνω και μαγειρεύω.»
Στο σουβλατζίδικο «Βαγγέλης» το μενού είναι απλό αλλά η γεύση πολύ ποιοτική και ασυναγώνιστη. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το χοιρινό καλαμάκι, το καλαμάκι από κοτόπουλο, τον ολόφρεσκο γύρο, το χειροποίητο μπιφτέκι αλλά και τις τηγανητές πατατούλες. Όλα γίνονται και μερίδες και τυλιχτά.
Ο ίδιος μας αποκάλυψε από πού αγοράζει τα ολόφρεσκα κρέατά του: «Τα κρέατα μας είναι από το παραδοσιακό κρεοπωλείο μας Χελμος.»
Ποιο είναι το μυστικό της καλής τηγανητής πατάτας, που θα μπορούσαν να εφαρμόσουν στο σπίτι οι νοικοκυρές που μας παρακολουθούν; «Εννοείται πάντα το λάδι να είναι φρέσκο, αυτό είναι το μυστικό για κάθε νοικοκυρά.»
Κλείνοντας την κουβέντα μας ρωτάμε τον Κο. Βαγγέλη ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο σουβλάκι του σήμερα και στο σουβλάκι του τότε;
«Ουσιαστική διαφορά στο δικό μας δεν υπάρχει. Κρατάμε την ποιότητα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο το σλόγκαν μας είναι:”ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ”. Οι πελάτες μας αυτό το γνωρίζουν χρόνια…..»

“Ο Βαγγέλης”

Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 163

173 43 Άγιος Δημήτριος Αττικής

2109710702