Ο Κώνσταντίνος Ζηνέλης, προπονητής της Σχολής Α.Ο. Αίαντας Ασυρμάτου, μιλάει στο Agios Dimitrios News

2079

Για τον A.O Aίαντας Ασυρμάτου και τους στόχους του μίλησε στο Agios Dimitrios News o προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Ζηνέλης. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο A.O Aίαντας Ασυρμάτου είναι μια Σχολή Σχολή Tae Kwon Do αθλητές της οποίας έχουν αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη Σχολή σας. Πότε ξεκίνησε;

Ο αθλητικός σύλλογος Αίαντας Ασυρμάτου ιδρύθηκε το 2007. Είναι αναγνωρισμένο μέλος με φίλαθλη ιδιότητα στα ολυμπιακά αθλήματα tae kwon do, ενόργανη και ρυθμική. Είναι ενεργό μέλος με σημαντική δραστηριότητα και πληθώρα διακρίσεων της ελληνικής ομοσπονδίας tae kwon do καθώς επίσης και της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας, με συμμετοχή των τμημάτων του σε ενόργανη και ρυθμική σε γυμναστράδες και πανελλήνιες διοργανώσεις.

Ποιος είναι ο δάσκαλος της σχολής;

Δάσκαλος του συλλόγου στο tae kwon do είναι ο πτυχιούχος προπονητής Κωνσταντίνος Ζηνέλης. Πρωταθλητής Ελλάδος, πρωταθλητής ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας με πολυετή πείρα στην προπονητική διαδικασία καθώς και επίλεκτος αθλητής και προπονητής της ένωσης tae kwon do νότιου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Τι ακριβώς διδάσκεται ένας μαθητής από το tae kwon do;

Βασικό μέλημα του συλλόγου μας είναι να δώσουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής και να μάθουν να ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους μέσα σε ένα περιβάλλον ευγενούς άμιλλας. Προσπαθούμε να δώσουμε τα ανάλογα ερεθίσματα ώστε συμβάλλουμε στα μέγιστα στην διαμόρφωση υγιών αθλητικών προσωπικοτήτων.

Τι τμήματα υπάρχουν στη σχολή σας;

Στο σύλλογο μας υπάρχουν τμήματα tae kwon do για όλες τις βαθμίδες.Ξεκινούν από παιδάκια τεσσάρων ετών μέχρι ενηλίκων. Τα τμήματα αυτά διαβαθμίζονται ανάλογα με το επίπεδο σε αρχαρίων Παν παίδων, παίδων προαγωνιστικό, αγωνιστικό και αυτοάμυνας. Αντίστοιχα γίνεται και στα υπόλοιπα τμήματα της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής.

Από τι ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί tae kwon do;

Ένα παιδάκι μπορεί να ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το ολυμπιακό άθλημα tae kwon do από την ηλικία των τεσσάρων ετών μέσα από παιγνιώδη χαρακτήρα. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε την προπόνηση στους μικρούς αθλητές με ερεθίσματα και δράσεις που θα τους τονώσουν το ενδιαφέρον και θα τους μυήσουν σιγά σιγά στο πανέμορφο άθλημα μας.

Ποιος είναι ο στόχος της σχολής σας;

Στόχος του συλλόγου μας είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό αθλητών οι οποίοι θα εξειδικευτούν και θα αγαπήσουν τα Ολυμπιακά αθλήματα μας, πρωταγωνιστώντας σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κρατάς τους νέους στον αθλητισμό, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα κοινωνικής παθογένειας, δίνοντάς τους τα ανάλογα ερεθίσματα να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, Με δουλειά, υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα και σεβασμό θα μάθουν να είναι νικητές στη ζωή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Σχολή στα γραφεία της στην οδό Μεταμορφώσεως 3 και Θαλή στον Άγιο Δημήτριο.

Τηλ. επικοινωνίας: 21 0933 3015

Facebook: Σχολή Tae Kwon Do A.O. Aiantas Asyrmatou