«Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα»: Το Εφηβικό Εργαστήρι Θεάτρου παρουσιάζει το πιο διάσημο έργο του Σαίξπηρ

1282

Η πιο γνωστή και τραγική ιστορία αγάπης θα παρουσιαστεί από το Εφηβικό Εργαστήρι Θεάτρου στο Αμφιθέατρο του Στρογγυλού στον Άγιο Δημήτριο, τις επόμενες μέρες.

«Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» ζωντανεύουν για μια ακόμα φορά και ο William Shakespeare έρχεται και πάλι για να μας θυμίσει τη σημασία του έρωτα και της αγάπης.

Πρωταγωνιστές είναι έφηβοι που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας μεταφέρουν σπουδαία μηνύματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο έργο θίγονται θέματα όπως ο έρωτας, η φιλία, οι γονικές σχέσεις, η βία και ο δρόμος προς την ωρίμανση.

Παραστάσεις: 11, 12, 13, 18, 19, 20 Οκτωβρίου 2019.
Αμφιθέατρο Στρογγυλού • (Παπάγου & Καλλιθέας, είσοδος από Καλλιθέας)
Ώρα έναρξης: 20:30.
Είσοδος ελεύθερη.
Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Μαρία Μπακέλλα.

Κίνηση, χορογραφίες: Βικτωρία Θανάσουλα.

Σκηνικά, επιμέλεια κοστουμιών: Γιώργος Λαμπράκης.

Η σκηνοθέτιδα του έργου Μαρία Μπακέλλα έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook για αυτήν την προσπάθεια: «Τα 25 παιδιά μου ηλικίας 12 έως 17 ετών, που αποτελούν το Εφηβικό Εργαστήρι Θεάτρου, σας προσκαλούν να δείτε το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και την αγάπη τους για το θέατρο, με την παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα ” του Σαίξπηρ. Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του στρογγυλού στον Άγιο Δημήτριο ξεκινάμε.Ωρα έναρξης 20:30 Παραστάσεις 11,12,13 και 18,19,20 Οκτωβρίου .Σας περιμένουμε!».

Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφηση της θεατρικής ομάδας.