Ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου αποκλειστικά στο Agios Dimitrios News

1207

Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε έναν Σύλλογο που ξεχωρίζει στον Άγιο Δημήτριο. Ως λάτρεις των κρητικών χορών και γνωρίζοντας σε βάθος πόσο καλό κάνουν στην υγεία και την ευεξία μας οι συγκεκριμένοι έντονοι και δυναμικοί χοροί, νιώσαμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με εκπρόσωπο του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου και να σας μεταφέρουμε όλα όσα μάθαμε.

Ποιο είναι το όραμα του Συλλόγου σας; 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη. Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου, σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

Τι τμήματα υπάρχουν στον Σύλλογό σας;

Στο σύλλογο μας δραστηριοποιούνται τα παρακάτω τμήματα:

Τμήματα  κρητικών χορών (ενηλίκων, εφήβων & παιδιών)

Τμήμα ελληνικών παραδοσιακών χορών

Τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων (κρητική λύρα, λαούτο, μαντολίνο & θιαμπόλι)

Τμήμα χορωδίας

Τμήμα Φωτογραφίας

Τμήμα δημιουργικής απασχόλησης και ζωγραφικής για παιδιά

Πώς δραστηριοποιείται ο Σύλλογός σας πολιτιστικά;

Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου ο σύλλογος μας πραγματοποιεί εκδηλώσεις πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα (π.χ. Κρητικό Αντάμωμα, Μάχη της Κρήτης, Γιορτή τσικουδιάς, εκδηλώσεις ανάδειξης στοιχείων του νησιού μας, κ.α.), καθώς επίσης έχουμε συμμετοχές των τμημάτων σε εκδηλώσεις τόσο του δήμου μας, σε δήμους της Αθήνας αλλά και σε Φεστιβάλ σε όλη την χώρα. Έχουμε συμμετέχει σε συνέδρια, στο Ηρώδειο και σε πλήθος φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Επιπλέον ο Σύλλογος μας τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας είναι ανοιχτός για κάθε φίλο, να κάνουμε παρέα κερνώντας μια ρακί. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά.

Για οπουδήποτε επιπλέον πληροφορία επισκεφτείτε 

την σελίδα του συλλόγου στο Facebook: @kritesagioudimitriou, 

τον ιστότοπο: www.kriesad.gr 

mail:  info@kritesad.gr

Πηλέως 58, Άγιος Δημήτριος 17341

τηλ.: 2109737180