Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αγίου Δημητρίου: Το πιο οργανωμένο πάρκο για τα παιδάκια σας

3901

Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ασύρματου μπορείτε να βρείτε ένα υπέροχο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εκεί τα παιδάκια σας θα μάθουν τους κανόνες κυκλοφορίας στην πόλη χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους και τη σωστή καθοδήγηση από εσάς.

Το Πάρκο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την εκπαίδευση των παιδιών. Παράλληλα μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μαθαίνουν πώς να λειτουργούν ως υπεύθυνοι οδηγοί και πολίτες.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και παρακάτω μπορείς να δεις όλες τις αλλαγές που έγιναν:

Ο φωτισμός του Πάρκου ανανεώθηκε με φωτισμό τεχνολογίας LED, ενώ τοποθετήθηκαν νέα καθιστικά και αντικαταστάθηκαν επίσης τα παλιά παγκάκια.

Στο Πάρκο έγινε καλύτερη διαγράμμιση και τοποθετήθηκαν φανάρια και σήματα κυκλοφορίας. Συντηρήθηκαν και βάφτηκαν τα κιγκλιδώματα περιμετρικά, ενώ παράλληλα αναμορφώθηκε η είσοδος και αποκαταστάθηκε η άσφαλτος.

Η είσοδος στο Πάρκο είναι ελεύθερη και μπορείτε και εσείς να βρεθείτε εκεί εύκολα. Το Πάρκο βρίσκεται στην Ασυρμάτου & Μεσσηνίας στον Άγιο Δημήτριο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2109344436.