Παιδόραμα: Το πιο διασκεδαστικό Summer Camp ξεκινά στις 17 Ιουνίου

2215

Ένα μοναδικό Summer Camp με πλούσιες δραστηριότητες  και εκδρομές περιμένει και φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών.

Το «Παιδόραμα» πραγματοποιείται για δύο περιόδους από τις 17 έως τις 28 Ιουνίου και από την 1 έως και τις 12 Ιουλίου και σε αυτό τα παιδιά απασχολούνται καθημερινά από τις 8:00 έως τις 16:00.

Πρόκειται για το μοναδικό summer camp που αναλαμβάνει να μεταφέρει καθημερινά τα παιδιά με πούλμαν στη θάλασσα. Εκεί τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν αλλά και όσα δεν ξέρουν θα μπορέσουν να μάθουν υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και με τη βοήθεια εξοπλισμού όπως τουβλάκια, σανίδα κ.α.. Μετά το μπάνιο και γενικότερα τις δραστηριότητες στη θάλασσα τα παιδιά μεταφέρονται στα αποδυτήρια Ακαδημίας στη Βάρη που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τη θάλασσα, προκειμένου να κάνουν ντους.

Εκεί τα παιδιά απολαμβάνουν το κολατσιό που τους παρέχεται αλλά και επιδίδονται σε αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί χόρτου, τοξοβολία, survivor games, σκυταλοδρομία και άλλα.

Μέσω του summer camp τα παιδιά θα μυηθούν στην αξία του “ευ αγωνίζεσθαι” μέσα από τη μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρεται  και με τη συμβολή έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Τις ημέρες που οι θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν την πολύωρη έκθεση στον ήλιο πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως το ζύμωμα ψωμιού στον σκιερό χώρο των εγκαταστάσεων.

Το κόστος ανέρχεται στα 180 ευρώ ωστόσο υπάρχει έκπτωση στα αδέρφια και σε όσους επιλέξουν να εγγραφούν και για τις δύο περιόδους. Σε όλα τα παιδιά παρέχεται ασφάλιση και ιατρική κάλυψη.

Η Αλεξίου Βασιλεία και η Ασπασία Τρουγκάκου, Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής, είναι υπεύθυνες για την διοργάνωση του Summer Camp.