Προτείνω, συζητώ, σχεδιάζω για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου

911
Aν θέλετε και εσείς να καταθέσετε τις ιδέες σας για δράσεις που πιστεύετε πως θα πρέπει να γίνουν στον Δήμο Αγίου Δημητρίου δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Δήμου  http://hello.crowdapps.net/participation…/challenges/…
Μπορείτε είτε ως πολίτες είτε ως εκπρόσωποι συλλογικών φορέων να καταθέσετε τις προτάσεις σας για δράσεις που θεωρείτε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2021. Στη συνέχεια θα μπορείτε να διατυπώσετε τις απόψεις σας επί των σχετικών σχεδίων που θα αναρτηθούν.

Ακολουθεί το μήνυμα της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου:

“Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, συντάσσονται ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος που ακολουθεί, μέσα από διάφορες διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης, στις οποίες έχει καθιερωθεί και η τέλεση λαϊκών συνελεύσεων στις γειτονιές της πόλης.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι συνθήκες για την τέλεση λαϊκών συνελεύσεων είναι απαγορευτικές και ως εκ τούτου θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα επικοινωνίας που μας παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να υπηρετήσουμε όσο γίνεται καλύτερα την αρχή της συμμετοχικότητας και της δημοκρατικής ενεργού συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση των πολιτικών σε τοπικό επίπεδο.

Με κεντρικό μας μήνυμα «ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΣΥΖΗΤΩ, ΣΧΕΔΙΑΖΩ», σας καλούμε όλες και όλους, να λάβετε μέρος στη διαδικασία αυτή είτε ως πολίτες είτε ως εκπρόσωποι συλλογικών φορέων, καταθέτοντας σε πρώτη φάση ιδέες και προτάσεις για έργα και δράσεις που θεωρείτε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 και στη συνέχεια διατυπώνοντας απόψεις επί των σχετικών σχεδίων που θα αναρτηθούν.   

Η συμμετοχή όλων έχει μεγάλη βαρύτητα και θα αποτελέσει σημαντική βάση, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο, που έχει και το τελικό λόγο, να οδηγηθεί στην καλύτερη δυνατή απόφαση για την πορεία του Δήμου μας κατά την προσεχή χρονιά”