Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) o Γιάννης Μαθάς

226
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o Γιάννης Μαθάς θέλησε να ευχαριστήσει τη Δήμαρχο του Αγίου Δημητρίου, για τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Πολιτιστικού Αθλητισμού και περιβάλλοντος που αναλαμβάνει.

Αναλυτικά το μήνυμα:
“Ευχαριστώ, από καρδιάς, τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, που μου εμπιστεύτηκε μια τόσο σημαντική θέση, αυτή του προέδρου του Οργανισμού Πολιτιστικού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ).
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην απερχόμενη πρόεδρο Βάσω Αλεξίου , η οποία ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, στα χρόνια της διοίκησής της, μεγαλώνοντας έτσι το αίσθημα ευθύνης που έχω να διαφυλάξω ώστε να συνεχίσω την προοδευτική πορεία του Οργανισμού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνοδοιπόρο Theodor Stamatakis , ο οποίος θα συνεχίσει τη θητεία του, δίπλα μου, από τη θέση του αντιπροέδρου του ΟΠΑΠ.
Η ανάληψη της προεδρίας σε ένα τόσο σπουδαίο οργανισμό, με γεμίζει με ένα τεράστιο χρέος απέναντί σας, όμως μεγάλο είναι και το όραμά μας.
Ο άνθρωπος και οι ανάγκες του θα είναι ο πυλώνας της φιλοσοφίας μας. Καθήκον μας να προωθήσουμε τον πολιτισμό, να αναπτύξουμε τον αθλητισμό και να δημιουργήσουμε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος.
Κανένας, ποτέ, δεν τα κατάφερε μόνος του μέσα σε μια ομάδα. Είχε δίπλα του εξαίρετους και ισάξιους υποστηρικτές. Έτσι λοιπόν κι εγώ μόνος μου δεν θα καταφέρω τίποτα, αν δεν συμπλεύσουμε στην ίδια φιλοσοφία με τους συναδέλφους της διοίκησης, τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως με τους εργαζόμενους οι οποίοι είναι, συνήθως, οι αφανείς ήρωες κάποιου όμορφου αποτελέσματος του οργανισμού.
Όλοι, θέλουμε το καλό του δήμου μας, την εξέλιξη και την βελτίωση των καθημερινών συνθηκών. Σκοπός μας είναι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Γι’ αυτό λοιπόν σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς ταμπέλες και μακριά από στερεότυπα.
Ευχαριστώ, όλους εσάς που ήσασταν και θα είστε δίπλα μου σε αυτό το μεγάλο μα και όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε!!!
Γιάννης Μαθάς
Πρόεδρος ΟΠΑΠ