Πότε κόβουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες αθλητικοί και χορευτικοί σύλλογοι του Αγίου Δημητρίου

1199

Μερικοί αθλητικοί και χορευτικοί σύλλογοι του Αγίου Δημητρίου έχουν ήδη κόψει τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους ενώ κάποιοι άλλοι τις έχουν προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες.

Κοπή πίτας του Γ.Σ. Πήγασος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σας προσκαλεί στην εκδήλωση ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Αγ.Δημητρίου (Στρατάρχου Αλεξ.Παπάγου 23 , Άγιος Δημήτριος) το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στις 18:00.

Κοπή πίτας του O.Φ.Κ.Α Οδυσσέας

Ο Πρόεδρος του Ο.Φ.Κ.Α., Κος Γιώργος Καρδαράς, σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί, στην εκδήλωση του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του «Στρογγυλού» (λ. Παπάγου και Καλλιθέας, είσοδος από Καλλιθέας). Θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν τον περασμένο χρόνο. 

Κοπή Πίτας της Ένωσης Ποντίων Αγίου Δημητρίου – Δάφνης – Ν. Σμύρνης

Η Ένωση Ποντίων σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς μας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 11.30΄π.μ. στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου – 13ου Δημοτ. Σχολείου Ν.Σμύρνης (Αρτάκης και Αιγαίου).

«Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές, να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις του συλλόγου μας, να θυμηθούμε τα έθιμα του Πόντου, να πιούμε το κρασάκι ή το τσιπουράκι μας και να χορέψουμε. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μουσικοί, η χορωδία και η χορευτική ομάδα της Ένωσής μας.

Παράλληλα, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τις επόμενες εκδηλώσεις και δράσεις μας και κυρίως τον Ετήσιο Χορό μας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, καθώς και το καλοκαιρινό ταξίδι στην Ισπανία που ετοιμάζουμε.

Όσες/οι δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα από τα φετινά ημερολόγια – βιβλία – λευκώματά μας με ιστορικά κείμενα που κάνουν μια αναδρομή στον Πόντο και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, σας ενημερώνουμε ότι θα είναι διαθέσιμα στην κοπή της πίτας μας.

Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά!»

Κοπή πίτας του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου

«Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, αλλά και να διασκεδάσουμε. Κερνάμε πιλάφι και κρητικά εδέσματα με τη μουσική συντροφιά πολλών φίλων καλλιτεχνών. Αστρινός Ζαχαριουδάκης, Καραγιώργης Γιώργος, Μακριδάκης Γιάννης, Σουκλακιώτης Σταύρος, Αποστολάκης Γιάννης και πολλοί άλλοι θα πλαισιώσουν τη μεγάλη μας παρέα.»

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 11:30 στα γραφεία του συλλόγου (Πηλέως 58).