Ρεκόρ συμμετοχών στο 8ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

1128

Με ρεκόρ συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου συμμετείχαν 700 Μαθητές – Αθλητές, αγόρια και κορίτσια τα οποία κατέπληξαν με τις επιδόσεις και το ήθος τους όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου τα Σαββατοκύριακα 6-7 και 13-14 Απριλίου 2019.

Ο άστατος καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στην πραγματοποίηση της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης  που με τη δυνατή μουσική και την παρουσία των γονέων και φίλων εξελίχθηκε σε μια γιορτή του αθλητισμού. 

Κατά τη διάρκεια των τελικών που σφύριζε Διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δεξιοτεχνίας όπου οι μικροί μπαλαδόροι  κατέπληξαν το κοινό που τους παρακολουθούσε να «ζωγραφίζουν» στο γήπεδο, μαζί με της cheerleaders οι οποίες ξεσήκωσαν την εξέδρα με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Πρωταθλήτρια ομάδα στη μικρή κατηγορία (Τάξεις Α΄ έως Γ΄)  αναδείχθηκε αυτή του  20ου Δημοτικού σχολείου , ενώ στη μεγάλη κατηγορία (Τάξεις Δ΄ έως ΣΤ΄) αυτή του 10ου. Τα κύπελλα  ήθους κέρδισαν για τις Δ- ΣΤ Τάξεις το 13&21ο Δημοτικό  ενώ για τις Α- Γ τάξεις το 8ο Δημοτικό Σχολείο.

Δύο ακόμη κύπελλα σήκωσαν οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα καθώς και μετάλλια που είχαν φιλοτεχνηθεί από τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές του κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας, Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”.

Η οργανωτική επιτροπή, Γιάννης Κουλουρίδης – Παναγιώτης Πιτσιλός ευχαριστούν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ν. Σμύρνης για την ασφάλεια που παρείχαν στη διοργάνωση.