Σε ποιες παραλίες κοντά στον Άγιο Δημήτριο μπορείς να κάνεις θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες

2628

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστούμε αλλά και να γυμναστούμε διασκεδάζοντας με μερικά πολύ ενδιαφέροντα θαλάσσια σπορ. 

Στις παραλίες των νοτίων προαστίων που βρίσκονται κοντά στον Άγιο Δημήτριο μπορείς να απολαύσεις πολλά θαλάσσια σπορ μόνος σου ή με όλη την οικογένεια.

Στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο θα βρεις το θαλάσσιο πάρκο Wet Park. Πρόκειται για μια θαλάσσια παιδική χαρά που θα ξετρελάνει γονείς και παιδιά. Η παραλία διαθέτει επίσης θαλάσσια ποδήλατα με τσουλήθρα και μονά ή διπλά κανό.

Στην Α πλαζ Βούλας μπορείς να παίξεις ρακέτες, μπάσκετ και beach volley λίγο πριν κάνεις τη βουτιά σου στη θάλασσα. Η παραλία είναι πολύ οργανωμένη και προσφέρει πολλές δραστηριότητες και watersports.

Στο Apollon Beach στο Καβούρι μπορείς να κάνεις πολλά θαλάσσια σπορ, όπως water ski, jet ski, wakeboard, canoe & paddle board.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης μπορείς να δοκιμάσεις τις αντοχές σου στο θαλάσσιο fun park, να κάνεις κανό αλλά και ποδήλατο θαλάσσης. Εδώ θα βρεις επίσης γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ.

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία με beach sports. Εδώ μπορείς να κάνεις jet ski, water ski και άλλα θαλάσσια sport. Επιπλέον εδώ θα βρεις το Holmes Place Spa, όπου fitness instructors σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις αθλητικές δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα, όπως yoga, floatfit, acquafit και beach workout.

Τέλος, στο Varkiza Resort μπορείς να κάνεις μπανάνα, κουλούρα, θαλάσσιο σκι, ενώ εδώ θα βρεις και σχολή Surf και wind surfing, για να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό το τόσο διαδεδομένο θαλάσσιο σπορ.

Δες πόσες θερμίδες θα χάσεις ανά ώρα ανάλογα με τη δραστηριότητα που θα επιλέξεις! 

Ρακέτες 240 έως 640 θερμίδες

Surfing 200 έως 250 θερμίδες

Beach Volley 200 έως 640 θερμίδες

Καγιάκ 200 έως 600 θερμίδες

Κολύμπι 400 έως 500 θερμίδες

Aqua Aerobic 200 έως 300 θερμίδες

Θαλάσσιο ποδήλατο 300 έως 600 θερμίδες