Στις 11 Μαΐου η 8η διαδικτυακή συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων

63
Η Ακαδημία Γονέων διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (E.E.E.I.) & άλλους φορείς & υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

 Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ενημερωτικές συναντήσεις θα είναι διαδικτυακές, αλλά και διαδραστικές, μέσω της πλατφόρμας του Youtube.
-Η 8η συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και ώρα 18:15. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο  https://www.youtube.com/watch?v=OcDcdH6o_Wo
-Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και τη φόρμα αξιολόγησης του προγράμματος που θα βρείτε εδώ https://dad.gr/akadimia-goneon-8i-diadiktyaki-synantisi…/ και να τις αποστείλετε στο e-mail του Κέντρου Κοινότητας kentrokoinotitas@dad.gr.
Εισηγήσεις 8ης συνάντησης
-Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ): Κλινικά χαρακτηριστικά & οι επιπτώσεις της στην οικογένεια.
Εμμανουήλ Τσαλαμανιός, Παιδοψυχίατρος, Διευθυντής του Τμήματος Ψυχιατρικής, Παιδιών & Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο» Βούλας, Διεπιστημονική Γνωμοδοτική Επιτροπή για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου ανηλίκων Υπουργείου Υγείας.
-Υπερβαρότητα – Παχυσαρκία σε παιδιά & εφήβους/Διατροφικές Οδηγίες.
Αλεξάνδρα Παππά, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας», Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 Συντονισμός/Σχολιασμός:
 Σταυρούλα Παπαδάκου, Δρ. Παιδίατρος- Αναπτυξιολόγος, τ. Συντονίστρια – Διευθύντρια Παιδιατρικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο» Βούλας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Μονάδας «Σπύρος Δοξιάδης» & Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής.
8η συνάντηση