Στις 13 Απριλίου η 7η διαδικτυακή συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων

72

Η Ακαδημία Γονέων διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (E.E.E.I.) & άλλους φορείς & υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ενημερωτικές συναντήσεις θα είναι διαδικτυακές, αλλά και διαδραστικές, μέσω της πλατφόρμας του Youtube.

Η 7η συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 & ώρα 18:15. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε …ΕΔΩ.

Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και τη φόρμα αξιολόγησης του προγράμματος να τις αποστείλετε στο e-mail του Κέντρου Κοινότητας kentrokoinotitas@dad.gr.

Εισηγήσεις 7ης συνάντησης

► «Συνήθη ερωτήματα εφηβικής γυναικολογίας» • Γεώργιος Κρεατσάς • Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ.

► «Συνήθη ερωτήματα εφηβικής ανδρολογίας» • Χαράλαμπος Ασβέστης • Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος

 Συντονισμός/Σχολιασμός: Άρτεμις Κ. Τσίτσικα • Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ, Επιστημονικά Υπεύθυνη Προγραμμάτων «φιλικών» για εφήβους/νέους Π.Ο.Υ. ΕΚΠΑ & Προγραμμάτων Κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ), Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας».