Στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για τον ΓΣ Πήγασος Αγίου Δημητρίου

1551

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου ξεκινά τις προπονήσεις του ο  Γυμναστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Φέτος θα υπάρξουν τρία τμήματα ακαδημιών και τέσσερα αγωνιστικά τμήματα. Επίσης θα υπάρχει τμήμα προετοιμασίας για υποψηφίους σχολών όπως και τμήματα ανηλίκων.

Αναλυτικά τα τμήματα και οι πληροφορίες σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γυμναστικού συλλόγου:

3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 • Κ 8 , για παιδιά Νηπίου & Α’ Δημοτικου  (γεννημένα 2014 & 2013)
 • Κ 10 , για παιδιά Β’ και Γ’ Δημοτικού (γεννημένα το 2012 & 2011)
 • Κ 12 , για παιδιά Δ’ και Ε’ Δημοτικού (γεννημένα το 2009 & 2010) 

4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  (για παιδιά Ε’ δημοτικού-2008 και μεγαλύτερα)

 • ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ / ΕΜΠΟΔΙΑ
 • ΑΝΤΟΧΗ
 • ΑΛΜΑΤΑ
 • ΡΙΨΕΙΣ 

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ

 • ΤΕΦΑΑ (Γυμναστικη Ακαδημία)
 • Στρατιωτικές Σχολές
 • Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – FITNESS

 • Για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την Φυσική τους Κατάσταση.

Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών (Καθηγητών Φυσικής Αγωγής) , που έχουν συνδυάσει την παρουσία τους εδώ και 30 χρόνια με τον Κλασσικό Αθλητισμό ως προπονητές και πρωταθλητές , με Πανελλήνιες, αλλά και Διεθνείς διακρίσεις και ρεκόρ , στοχεύουμε στην πολύπλευρη ανάπτυξη των μικρών αθλητών τόσο σε αθλητικές δεξιότητες όσο και σε ψυχοκινητικές ικανότητες.

Με τη χρήση των προγραμμάτων Kids Athletics ,που έχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF), καταφέρνουμε να καταστήσουμε δημοφιλή τα αγωνίσματα του Στίβου , μέσα από ένα πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό , μαθαίνουμε τα μικρά παιδιά να αγωνίζονται, να σκέφτονται, να συνεργάζονται και να διαχειρίζονται τη νίκη και την ήττα σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Ταυτόχρονα λειτουργούμε και τα Αγωνιστικά Τμήματά μας, με εξειδίκευση σε κάθε πεδίο αγωνισμάτων του Στίβου. Με την τεράστια εμπειρία των Προπονητών μας να διακρίνουν και να αναλύουν το ταλέντο, καθοδηγούμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές μας στο αγώνισμα που τους ταιριάζει και συμμετέχουμε σε όλους τους επίσημους μεγάλους αγώνες της Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΣΕΓΑΣ).

Ήδη μέσα σε 2 χρόνια πλήρους λειτουργίας του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, καταφέρνουμε να βγάζουμε τους πρώτους Πρωταθλητές μας , να καμαρώνουμε τις επιτυχίες τους σε όλη την Ελλάδα, να διοργανώνουμε εσωτερικούς αλλά και διασυλλογικούς αγώνες, να ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και να υλοποιούμε με αλματώδη άνοδο τους στόχους μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ6970 88 62 33  (κ.Πίτσας Γιάννης)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Καθημερινά 17:00 – 20:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΔΡΑ : Παπανικολάου Αθ. 21. Αγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17342
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 – 0102853
ΚΙΝΗΤΟ: 6970886233
E-MAIL : gs.pigasos@hotmail.com