Στον 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους βραβεύτηκε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου

67

Με την τανία μικρού μήκους «Όπου φύγει φύΓη», το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου έλαβε μέρος στο 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους και κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής. Η ταινία πραγματεύεται μια πρωτότυπη περιπλάνηση στον κόσμο.

Το διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση), το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων (όλων των τάξεων), Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών. Υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, με τη στήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Δείτε την ταινία «Όπου φύγει φύΓη» …ΕΔΩ