Συναυλία με τους Χαΐνηδες στον Άγιο Δημήτριο

1210

Την Τετάρτη στις 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον Ασύρματο, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους Χαΐνηδες. Φέτος το Φεστιβάλ της Πόλης θα ξεκινήσει με άρωμα Κρήτης.

Όσοι παρευρεθείτε στο Φεστιβάλ θα δείτε μαζί τους Χαΐνηδες και την ομάδα «Κι όμΩς κινείται» (χορός/ακροβασία) σε μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Στη σκηνή θα απολαύσουμε 8 μουσικούς και 6 χορευτές-ακροβάτες που θα μας παρουσιάσουν μια τραγουδαφήγηση που συγκίνησε γενιές ανθρώπων και μίλησε στις καρδιές μας για τον ηρωισμό, τη φιλία, τη γενναιότητα, την αξιοπρέπεια, τον πόνο, το σωστό, το λάθος.

Οι μουσικοί: Δημήτρης Αποστολάκης: λύρα, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: τραγούδι-κιθάρα, Σπυριδούλα Μπάκα: τραγούδι, Τάκης Κανέλλος: κρουστά, Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα, Μιχάλης Νικόπουλος: λαούτο, μαντολίνο, Θοδωρής Ρέλλος: σαξόφωνο, Peter Jacques: τρομπέτα, Γιάννης Νόνης: μπάσο.

Οι χορευτές: Αλέξανδρος Λασκαράτος, Χριστόφορος Μακατσώρης, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Λία Χαμηλοθώρη, Αγγελική Μερεντίνη, Χρόνης Τόμπορης.