Συναυλίες και παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο στα … πέριξ του Δήμου Αγ. Δημητρίου

1292

Το καλοκαίρι οι επιλογές για ψυχαγωγία στην πόλη είναι αρκετές και οικονομικές! Το Agios Dimitrios News εντόπισε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες και παραστάσεις που είναι δωρεάν και σε μικρή απόσταση από τον Άγιο Δημήτριο!

Σάββατο 6 Ιουλίου 

Social Ballroom 

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Social Ballroom επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με μια βραδιά αφιερωμένη στο swing και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του χορού, ανεξαρτήτως εμπειρίας, σε ένα χορευτικό ξεφάντωμα. Η βραδιά θα κορυφωθεί στις 21.30 μ’ ένα μοναδικό live από τους Speakeasies Swing Band.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ώρα έναρξης: 20.30

Δευτέρα 8 Ιουλίου

Η μεγάλη μέρα μέσα στη νύχτα του Αντονέν Αρτώ

Ο κεντρικός άξονας του μονόλογου, είναι οι ερωτικές επιστολές του Αρτώ προς την ηθοποιό Genica Athanasiou. Εμπεριέχει ψήγματα και θραύσματα από τις απόψεις ενός ιδιοφυούς τρελού, περί έρωτα, θανάτου, θεατρικής τέχνης και πολιτικής.

Στο Θέατρο Βράχων
Ώρα έναρξης: 21:00

Τρίτη 9 Ιουλίου

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Άλσος Παγκρατίου

To it girl της ελληνικής σκηνής, ένα από τα πιο δυναμικά και φρέσκα ταλέντα των ημερών μας, η Παυλίνα Βουλγαράκη, χορεύει με το καλοκαίρι σε μια περιοδεία που θα την φέρει σε διάφορες ελληνικές πόλεις για να συναντήσει παλιούς και νέους φίλους και να μοιραστούν αναμνήσεις και όνειρα.

Ώρα έναρξης : 21:00

Σάββατο 13 Ιουλίου 

Οι περιπέτειες του Μινχάουζεν από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Έτος 1800, 1993, 2000 ή 2018. Πόλη Βελιγράδι, Βηρυτός, Καμπούλ ή Τάπκα. Πόλεμος. Σ’ ένα θέατρο κοντά στην εμπόλεμη ζώνη, ένας θίασος παρουσιάζει τις «περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», όμως ο βαρόνος Μινχάουζεν -ο πραγματικός-βρίσκεται εκεί, ανεβαίνει στη σκηνή, σταματά την παράσταση, και ξεκινά την «αληθινά» δική του ιστορία.

Στο Θέατρο Βράχων
Ώρα έναρξης: 21:00

Δευτέρα 15 Ιουλίου 

Ελένη 
του Γιάννη Ρίτσου
Σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου

Η «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σκηνικής ενσάρκωσης από τον Βασίλη Παπαβασιλείου και επιστρέφει, παραμένοντας πάντα ένας φόρος κατάφασης στη δύναμη της ποίησης, του θεάτρου και της ζωής.

Στο Θέατρο Βράχων
Ώρα έναρξης: 21:00