Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές ομάδων του Αγίου Δημητρίου

1663

Σημαντικές επιτυχίες πετυχαίνουν αθλητές που ανήκουν σε ομάδες του Αγίου Δημητρίου. Αυτή τη φορά οι διακρίσεις έρχονται από τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου και από τον ΓΣ Πήγασος. Συγκεκριμένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος, στην κατηγορία Κ18, πέτυχε ο αθλητής Ανδρέας Αντωνακόπουλος του ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» Αγ. Δημητρίου».

Ο Αντρέας με άλμα στα 7,22μ., κατέλαβε την τρίτη θέση στην ημερίδα Ανδρών – Γυναικών Κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παράλληλα πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ18, καταρρίπτοντας το 7.20μ. που κρατούσε από το 2016. Ο αθλητής προπονείται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημήτριου υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας, Δέσποινας Παπαβασιλάκη.

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις ικανότητές της η 14χρονη αθλήτρια του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, Ήβη Σενκάλα, η οποία την Κυριακή 9/2/2020, στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνέτριψε το ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου στα 150μ, με επίδοση 19.57! Η Ηβη Σενκάλα  κερδισε την 1η θεση στην Ημερίδα με μεγάλη διαφορά από τη 2η αθλήτρια και με εκπληκτικό χρόνο για τη χειμερινή περίοδο. Η επίδοση αυτή αποτελεί την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα της κατηγορίας Κ16.