Τα μέτρα που ισχύουν στις υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Δημητρίου

1240
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, τελώντας σε πλήρη εναρμόνιση με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικού και για το χρονικό διάστημα από 21-09-2020 έως 04-10-2020 λαμβάνει τα εξής επιπρόσθετα μέτρα:
Η εξυπηρέτηση του κοινού στις Δημοτικές υπηρεσίες για το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε  https://dad.gr/stoicheia-epikoinonias/ όπου θα βρείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπηρεσιών μας.

  1. Σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να αποστέλλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του Δήμου μας: dad–may@dad.gr
  2. Η είσοδος στα κτίρια του Δήμου μας γίνεται μόνον σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνο κατόπιν ραντεβού εφόσον: φοράτε τις συνιστώμενες, από τους ειδικούς, μάσκες προστασίας προσώπου, καλύπτοντας μύτη και στόμα, πραγματοποιήσετε την υποχρεωτική θερμομέτρηση με τις ψηφιακές ανέπαφες συσκευές, που διαθέτει η υπηρεσίας μας και τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας

Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά…

Εάν έχετε
✔️ Πυρετό, βήχα, καταρροή ή δύσπνοια,
✔️ Στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό,
ματαιώστε την επίσκεψή σας.
Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε και σας ευχαριστούμε, για την τήρηση αυτού του πρωτοκόλλου.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΟΔΥ: ☎️ 1135 ή 2105212054