Τι ακριβώς είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου;

1036
Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook μια αφίσα που αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020. Σύμφωνα με αυτό όλοι οι δημότες και πολίτες του Δήμου Αγίου Δημητρίου έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν θέματα που θεωρούν σημαντικά για τον Δήμο μας και που πρέπει να επιλυθούν άμεσα.
Η Δήμαρχος καλεί όλο τον κόσμο να σχεδιάσει και να σκεφτεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020 που θα ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο τον προσεχή Νοέμβριο.
Τι πρέπει να κάνετε; Μπείτε στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Δήμου μας, εδώ: https://hello.crowdapps.net/participation-agdimitrios/challenges/?c=41
και καταθέστε τις απόψεις σας, προτείνετε, σχολιάστε και βοηθήστε ώστε να σχεδιαστεί σωστά το Τεχνικό πρόγραμμα της πόλης. 
Μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν 6 λαϊκές συνελεύσεις.
Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου: «Ήδη επεξεργαζόμαστε και τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν διάφορες επί μέρους μελέτες, με αρκετά στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή μιας εποικοδομητικής συζήτησης.

Υπενθυμίζω ότι η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος κάθε έτους, από το Δημοτικό Συμβούλιο, συνιστά μια κορυφαία συμμετοχική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν η Οικονομική Επιτροπή, η Εκτελεστική Επιτροπή, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, οι πολίτες μέσω των διαδικασιών λαϊκής συμμετοχής και το Δημοτικό Συμβούλιο που έχει τον τελικό αποφασιστικό λόγο. Δεδομένης της οικονομικής στενότητας και του καθεστώτος υποχρηματοδότησης υπό το οποίο τελεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δικές σας προτάσεις και απόψεις έχουν ιδιαίτερη αξία, ώστε η τελική διαμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος 2020 να είναι η καλύτερη δυνατή για την πόλη μας.»