Φωτορεπορτάζ από την Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

1105

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο δηλαδή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Τμήμα της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου έκλεισε και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά από παιχνίδια και δραστηριότητες. Μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι διασκέδασαν με την παρουσία τους τους παρευρισκομένους σκορπώντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Πολλά και τα μουσικά δρώμενα τα οποία πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου και της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Η λεωφόρος της Αγίου Δημητρίου μετατράπηκε επίσης σε γήπεδο μπάσκετ για τις ανάγκες ενός ξεχωριστού αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου, το Σύλλογο Νίκη και αθλητικά σωματεία του Δήμου.

Από τη μοναδική αυτή ημέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής Σπήλιος Διαβολίτσης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

                    

Φωτογραφίες:

Photovekris – Αγ. Δημητρίου 163 – Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
Τηλ: 210.9700201
Fax: 210.9767647
Email: info@photovekris.gr