Χριστούγεννα στον Άγιο Δημήτριο – Το εορταστικό πρόγραμμα

303

Με ένα μαγικό πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, θα εορτασθούν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη.
🌟 Από το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, θα απολαύσουμε όμορφες, ζεστές στιγμές στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” με παραστάσεις για μικρά παιδιά, αλλά και μία «Αλλόκοτα γοητευτική» συναυλία για μεγάλα παιδιά!

✨ Το θέατρο θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης Θεοδωράκης».

🎄 Θα παρακολουθήσουμε την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, υπό τους μαγευτικούς, γιορτινούς ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου!

✨ Ο αγαπημένος ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος έρχεται με άκρως εορταστική διάθεση σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει γνωστά τραγούδια του κλασικού λαϊκού ρεπερτορίου με πολλά από την δική του προσωπική δισκογραφία!

‼ Όλα αυτά πάντα με προσοχή σύμφωνα με τα ισχύοντα κατά την τρέχουσα περίοδο μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω Covid – 19.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ απαραίτητη θα είναι η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων στις εκδηλώσεις μέσω link που αναρτηθεί από τις 10 Δεκεμβρίου 2021 στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών: https://dad.gr/wp-content/uploads/2021/12/xristoygenna_sthn_polh_2021_programma.pdf