Ψάχνεις δουλειά στον Άγιο Δημήτριο; Χρήσιμα links για να βρεις εργασία στην περιοχή

2042

Ο Άγιος Δημήτριος διαθέτει πολλές επιχειρήσεις στις οποίες θα μπορούσες να εργαστείς. Σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά τα παρακάτω links θα σου φανούν χρήσιμα.

Σε κάποια από αυτά, αν κάνεις εγγραφή θα μπορείς να ειδοποιείσαι στο mail ή στο κινητό σου με το που προκύπτει μια νέα θέση της ειδικότητας που σε ενδιαφέρει.

Όλα τα παρακάτω links είναι ρυθμισμένα ώστε να σε οδηγούν σε εργασίες που αφορούν τον Άγιο Δημήτριο και τις κοντινές γύρω περιοχές.

gr.indeed.com/jobs

ageliesergasias.gr

www.xe.gr/jobs

www.freelist.gr/aggelies

gr.jooble.org

www.careerjet.gr

greece.aggeliesergasias.com/job

jobstoday.gr/ergasia

Πριν απευθυνθείς σε οποιαδήποτε εταιρία κοίταξε να βελτιώσεις το βιογραφικό σου. Παρακάτω θα δεις 5 tips που θα το απογειώσουν.

  1. Πρόσθεσε στο βιογραφικό σου τα απαραίτητα links που έχουν να πουν κάτι παραπάνω για σένα. Για παράδειγμα το προφίλ σου στο LinkedIn, στο Iwitter ή στο Instagram είναι σημαντικά, ειδικά αν τα ενημερώνεις τακτικά.
  2. Γράψε τα skills σου με επαγγελματικούς όρους. Αν ψάξεις στο ίντερνετ μπορείς να βρεις τα πάντα. Ενημέρωσε το βιογραφικό σου για να κερδίσεις έξτρα πόντους από το μελλοντικό αφεντικό σου.
  3. Προσάρμοσε το βιογραφικό σου στη θέση στην οποία απευθύνεσαι. Έτσι είναι πιο πιθανόν να σε πάρει στα σοβαρά ο εκάστοτε εργοδότης.
  4. Το “Συστάσεις διαθέσιμες μετά από αίτημα” δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε ένα βιογραφικό, όπως επίσης δεν χρειάζονται και λεπτομέρειες του τύπου «Γνώση του Word», γιατί θεωρούνται δεδομένες.
  5. Μην βάζεις τον βαθμό που έβγαλες στο λύκειο και μην βάζεις τη διέυθυνσή σου. Αν μένεις μακριά, τότε είναι πιθανόν να χάσεις μια θέση επειδή ο εργοδότης θα θέλει να προσλάβει άτομο από τη γύρω περιοχή.