Ψημένη Ρακή και Ρακόμελο στη πόρτα σας με ένα κλικ!

1178

Τη δυνατότητα να κάνουν οι καταναλωτές τις αγορές τους από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.amorgion.gr και να παραλάβουν τα προϊόντα που επιθυμούν σύντομα στον χώρο τους, δίνει η ποτοποιία Amorgion.

Η ποτοποιία Amorgion παρασκευάζει από το 2000 τα παραδοσιακά ποτά της Αμοργού και όχι μόνο. Τα πρϊόντα Αμόργιον θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένες κάβες, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, Super Market και στο εξωτερικό στις Χώρες: Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Κύπρο.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πολύ μεράκι, από αγνά παραδοσιακά συστατικά χωρίς κανένα συντηρητικό.

Για τα ποτά της η εταιρεία έχει πάρει διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει κατοχυρώσει τα σήματα από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Το 2013 δημιουργήθηκε στα Κατάπολα Αμοργού το δεύτερο εργοστάσιo Αποσταγματοποιία – Ποτοποιία – Οινοποιία – Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής και εργαστήριο συσκευασίας μελιού, λαδιού και βοτάνων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα και πολύ εύκολα να αποσταλούν στον χώρο σας! Μπορείτε αν θέλετε να τα στείλετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι αποστολές γίνονται Πανελλαδικά με τη Γενική Ταχυδρομική, τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 25 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Ο χρόνος αποστολής είναι 2-3 ημέρες.

Τρόποι Πληρωμής

1) Με αντικαταβολή
Πληρωμή στον οδηγό μας ή της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (αναλόγως τον τόπο προορισμού) κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας.

2) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.
3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον λογαριασμό.
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 156002310000715
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN: GR 1301401560156002310000715
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΚΡΗΣ

  • ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΚΡΗΣ & ΤΕΚΝΑ ΑΕΒΕ
  • τηλεφωνικές παραγγελίες: +30 210 9833180
  • E-mail: sales@amorgion.gr
  • e shop: www.amorgion.gr