Ψηφίστε το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου για καλύτερο ευρωπαϊκό επαγγελματικό σχολείο

920
Tο EEEEK έχει πάρει υποψηφιότητα στα Βραβεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κατηγορία Επιχειρηματικό Σχολείο / Τhe Entrepreneurial school – ΤES, JA EUROPE, Vet Innovators.
Ψηφίστε εδώ την υποψηφιότητα του σχολείου μέχρι 15 Μαΐου
στην κατηγορία The Entrepreneurial School – TES, JA EUROPE, VET INNOVATORS. Ψηφίστε και αναδείξτε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου -ως εκπρόσωπο του JA Europe- στην πρώτη θέση της Ευρώπης στον διαγωνισμό «VET EXCELLENCE AWARDS» της Κομισιόν έως τις 15 Μαΐου 2022.
Λίγα λόγια για την ιστορία της υποψηφιότητας:
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2022, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου εκπροσωπεί το JA Europe στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ανάδειξη του καλύτερου Επαγγελματικού Σχολείου της Ευρώπης. Το JA Europe επέλεξε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου μεταξύ 23 υποψηφιοτήτων από Ευρωπαϊκά παραρτήματα του Junior Achievement για να εκπροσωπήσει τον οργανισμό στην πολύ σημαντική αυτή Ευρωπαϊκή ψηφοφορία.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή του σχολείου επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://eeeekagioudimitriou.weebly.com/.
H σπουδαία αυτή πρόκριση κατακτήθηκε μετά από τις πολύ επιτυχημένες συμμετοχές του σχολείου στο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece.