Με απόλυτη επιτυχία και κατάμεστο θέατρο ολοκληρώθηκε η Γιορτή Λήξης του Τομέα Χορού

9

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γιορτή Λήξης του Τομέα Χορού, η οποία κορυφώθηκε μέσα από τρεις ξεχωριστές παραστάσεις υπό το γενικό τίτλο «Μια φορά κι έναν χορό», αποσπώντας τη θερμή ανταπόκριση και το συγκινητικό χειροκρότημα του κοινού.

Και στις τρεις εκδηλώσεις το θέατρο ήταν κατάμεστο. Εκατοντάδες θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν με ενθουσιασμό την προσπάθεια, το πάθος και το ταλέντο των συμμετεχόντων. Στη σκηνή παρουσιάστηκαν ευφάνταστες χορογραφίες από όλα τα τμήματα του Τομέα Χορού, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα, τη συνέπεια και τη σπουδαία δουλειά που επιτελέστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτιστικής Ανάπτυξης, Αγγελική Σαραβελάκη, στον χαιρετισμό της μετέφερε το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου, προς τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον χορό γράφεις στη γη αυτό που θέλει να πει η ψυχή σου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, στους καθηγητές Λήδα Διώχνου, Μυρτώ Κίτεμε, Ελένη Χατζή, Ταξιάρχη Βασιλάκο και Κωνσταντίνα Δημητριάδου, στους συντελεστές των παραστάσεων και φυσικά στην Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Ντορίνα Καλεθριανού, για το άρτιο αποτέλεσμα. Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και την αξία του έργου που επιτελείται στον Τομέα Χορού.»

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, στις οικογένειές τους που στέκονται αρωγοί, καθώς και στο κοινό που αγκάλιασε με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια νέα, εξίσου δημιουργική χρονιά γεμάτη χορό και έκφραση!