Στην ευρύτερη περιοχή στα όρια με Νέα Σμύρνη συνεχίστηκε η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά»

309

Στην ευρύτερη περιοχή στα όρια με Νέα Σμύρνη συνεχίστηκε η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά»

«Συνεχίζουμε τις δράσεις καθαρισμού συστηματικά και αποτελεσματικά. Νοικοκυρεύομε την πόλη μας και επιλύουμε καθημερινά ζητήματα» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης.

Η 5η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, των Αντιδημάρχων, Καθαριότητας και Πράσινου Κώστα Κυριακάκη, Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κάππου, Εποπτείας Πόλης Γιώργου Ταμπακόπουλου, του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Γραφείου Μικρών Έργων – Επισκευών – Συντηρήσεων, Ευάγγελου Μαλαθούνη και στελεχών του δήμου.

Εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων προχώρησαν σε παρεμβάσεις καθαριότητας, κλαδέματος δέντρων, απομάκρυνσης μπαζών, επιδιόρθωσης βλαβών ηλεκτροφωτισμού, πλύσιμο πεζοδρομίων, κ.α..

Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μικτά συνεργία του δήμου. Οι πολίτες επιδοκίμασαν την προσπάθεια και ζήτησαν να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://dad.gr/stin-eyryteri-periochi-sta-oria-me-nea-smyrni-synechistike-i-drasi-frontizoyme-tin-poli-mas-se-kathe-geitonia/